Servicii externalizate de resurse umane

iul.
2013
16
Servicii HR externalizate

Servicii HR externalizate

Prestăm servicii externalizate de resurse umane (servicii hr) folosind metode moderne de comunicare și o abordare orientată către client.

Analizăm nevoile clienților noștri și, respectând norme și proceduri legale, îi ghidăm și le oferim posibilitatea de a surmonta orice impas legat de administrarea departamentului de resurse umane.

Coordonăm procedurile de angajare, gestionăm dosarul de personal al fiecărui salariat, actualizăm continuu baza de date, introducem pontaje, calculăm salarii și alte costuri aferente salariilor, oferim consultații pentru fiecare caz în parte, fie că este vorba de documentația cuprinsă de dosarul angajatului, salarizare, modificări legislative sau alte probleme legate de personal pe care le întâmpină clienții noștri în activitatea lor zilnică.

Elaborăm orice document necesar unei bune desfășurări a activității (de la minute de informare, contracte individuale/colective de muncă, fișa postului, acte adiționale și diverse decizii până la regulamente de ordine interioară, regulamente de funcționare și organigrame) și protejăm clienții de neplăcerile care pot fi cauzate de neatenția la detalii, în cazul controalelor venite din partea organelor competente.

Întocmim rapoarte periodice, stabilite prin norme legale, precum și situații extraordinare cerute de clienți, acestea reflectând toate informațiile necesare pentru luarea unor decizii corecte.

Prin externalizarea de servicii HR asigurăm clienților noștri un suport în activitatea lor zilnică, prin preluarea responsabilității întocmirii documentației, calculului salarial și menținerii la zi cu noutățile legislative.

Oferim serviciile noastre și punem la dispoziția firmelor, atât mici cât și mari, întreaga noastră experiență în relațiile de muncă cu scopul de a le oferi partenerilor noștri de afaceri timpul atât de necesar concentrării pe activitatea de bază.